BLUE WAY

Jednodnevno jedrenje

Prethodno iskustvo na jedrilici nije neophodno, jer će vas naš iskusni skiper uputiti u osnove jedrenja i života na brodu. Vjerujemo da je ovo doživljaj koji ćete dugo pamtiti.

Jednodnevno jedrenje

Više o ponudi

Vaša avantura počinje u ACI marini Šimuni na otoku Pagu. Nakon što se ukrcate vaš skiper objasnit će vam osnovne dijelove jedrilice, korištenje sustava i pravila ponašanja bitnih za vašu sigurnost. Planirano je da isplovimo između 9h i 10h ujutro. Naša ruta bit će otočići Škrda i Maun udaljeni 4 milje, odnosno otoci Olib i Silba udaljeni 10 milja od otoka Paga. Ovisno o vremenskim uvjetima možda nećemo biti u mogućnosti obići sve planirane destinacije, ali ćemo se potruditi da maksimalno iskoristimo vrijeme provedeno u plovidbi. Za vrijeme naše plovidbe usidrit ćemo se u prekrasnim uvalama i plažama, te vrijeme iskoristiti za kupanje, ronjenje i vožnju supom. Naš brod je opremljen jedrima i motorom. Trudit ćemo se što više ploviti sa dignutim jedrima, a u slučaju nedostatka vjetra koristit ćemo motor.

Naša avantura traje cca 9h pa ćemo vam osim mora i jedrenja ponuditi i lagani ručak na brodu uz čašu vina ili piva po želji. To je sve uključeno u cijenu kao i flaširana voda i grickalice.

Povratak u marinu Šimuni predviđen je u kasnim popodnevnim satima oko 18h.

Ponuda uključuje

Skiper
Gorivo
Turističke takse
Ručak na jedrilici
Flaširana voda, sokovi, vino, pivo i grickalice
Korištenje SUP-a i ronilačke opreme

Ponuda ne uključuje

Prijevoz do mjesta ukrcaja i povratak

Cijene

  • 2024. – Po osobi 110€
  • 2024. – Privatni izlet 680€