BLUE WAY

Poludnevno jedrenje

Prethodno iskustvo na jedrilici nije neophodno, jer će vas naš iskusni skiper uputiti u osnove jedrenja i života na brodu.Vjerujemo da je ovo doživljaj koji ćete dugo pamtiti.

Poludnevno jedrenje

Više o ponudi

Vaša avantura počinje u ACI marini Šimuni na otoku Pagu. Nakon što se ukrcate vaš skiper objasnit će vam osnovne dijelove jedrilice, korištenje sustava i pravila ponašanja bitnih za vašu sigurnost.Planirano je da isplovimo u 9h  ujutro. Naša ruta bit će otočići Škrda i Maun udaljeni 4 milje od otoka Paga. Želja  nam je da jedrimo oko otočića  i da se usidrimo u njihovim prekrasnim uvalama,a vrijeme provedeno  u uvalama iskoristit ćemo za kupanje,ronjenje i vožnju supom.  Naš brod je opremljen jedrima i motorom. Trudit ćemo se što više ploviti sa dignutim jedrima,a u slučaju nedostatka vjetra koristit ćemo motor.

Naša jedinstvena avantura traje 4h (od 9:00-13:00h ili 14:00-18:00h), pa ćemo vam osim mora i jedrenja ponuditi  grickalice  uz čašu vina ili piva po želji. To je sve uključeno u cijenu kao i flaširana voda.

Povratak u marinu Šimuni predviđen je  u 13:00h odnosno 18:00h.

Ponuda uključuje

Skipper
Gorivo
Turističke takse
Korištenje SUP-a i ronilačke opreme
Flaširana voda, sokovi, vino, pivo i grickalice

Ponuda ne uključuje

Prijevoz da mjesta ukrcaja i povratak

Cijene

  • 2023 – Cijena po osobi 80€
  • 2023– Privatni izlet 460€