BLUE WAY

Upoznajte jedrenje

Prethodno iskustvo na jedrilici nije neophodno, jer će vas naš iskusni skiper uputiti u osnove jedrenja i života na brodu.Vjerujemo da je ovo doživljaj koji ćete dugo pamtiti.

Upoznajte jedrenje

Više o ponudi

Ovaj jedinstveni doživljaj osmislili smo za one klijente koje osim jedrenja na dnevnoj bazi žele iskusiti život na brodu. Želja nam je da vam pokažemo kako izgleda život na jedrilici  tijekom višednevnog boravka. To uključuje spavanje na jedrilici u dvokrevetnim kabinama, korištenje kuhinje, toaleta i svih ostalih pogodnosti koje brod pruža.

Naša jedrilica “Blue Way” opremljena je svim potrebnim stvarima za višednevni boravak na moru. U vremenu provedem na brodu pokušat ćemo vam pokazati osnovne tehnike jedrenja, vezanja čvorova, pristajanja, sidrenja i mnogih drugih vještina potrebnih za ugodan boravak na brodu. Predviđena ruta za ovaj program počinje u ACI marini Šimuni.Želja nam je da jedrimo do  jednog od ovih otoka Lošinja, Cresa ili Raba i nazad, ovisno o vremenskim uvjetima.  Ovo jedrenje od dva dana moguće je produžiti na više dana , a sve prema željama klijenata.

Hrana i piće u ovom programu nisu uključeni u cijenu, nego se svi detalji dogovaraju sa organizatorom.

Ponuda uključuje

Skipper
Gorivo
Turističke takse
Završno čišćenje
Korištenje supa i ronilačke opreme

Ponuda ne uključuje

Prijevoz do mjesta ukrcaja i povratak
Hrana i piće potrebna za boravak na brodu
Parking u marini

Cijene

  • Privatni izlet 1190€