BLUE WAY

Uvjeti poslovanja

Ovim se dokumentom utvrđuju standardni uvjeti i odredbe rezervacije tvrtke More i ja j.d.o.o. (koja se u ovom dokumentu naziva Davatelj usluge) i primatelja usluge, jedna ili više osoba (koji se u ovom dokumentu naziva Primatelj usluge).

PRIRODA OVIH POJMOVA

Ovi uvjeti i odredbe čine osnovu ugovora između Primatelja usluge i Davatelja usluge.

Davatelj usluge zadržava pravo promjene ovih uvjeta i odredbi u bilo kojem trenutku kada su takve promjene potrebne . Takve će promjene stupiti na snagu kada se objave na web stranici www.sailforday.com

POSTUPAK REZERVACIJE

1)

Da bi izvršio rezervaciju, osoba koja predstavlja više osobe ili samoga sebe trebala bi ispuniti obrazac za rezervaciju na web stranici www.sailforday.com Ispunjavanjem obrasca šaljete upit za rezervaciju usluge koju izvršava Davatelj usluge. Nakon primitka Vašeg upita, Davatelj usluge informirati će Vas o slobodnim terminima, cijeni, uvjetima plaćanja i ostalim uvjetima izvršenja usluge.

2)

Davatelj usluge zadržava pravo otkazati bilo koju rezervaciju u roku od dva radna dana od trenutka popunjavanja obrasca za rezervaciju ako jahta odabrana prema toj rezervaciji iz bilo kojeg razloga bude nedostupna ili ako vremenski uvjeti ne budu povoljni.

3)

Davatelj usluge nije odgovoran nadoknaditi Primatelju usluge troškove prijevoza nastale u roku od dva radna dana od trenutka kada je Primatelj usluge ispunio obrazac za rezervaciju na web stranici www.sailforday.com ako je rezervacija otkazana prema odredbi 3.

4)

Davatelj usluge podrazumjeva da se je rezervacijom putem web stranice www.sailforday.com svaki član posade Primatelja usluga upoznao i prihvatio sve relevantne uvjete i odredbe. Davatelj usluge nije odgovoran ako se Primatelj usluge iz bilo kojeg razloga nije upoznat sa ovim uvjetima korištenja usluge.

CIJENE I PLAĆANJE

Sve cijene izražene su u eurima.

Nakon ispunjavanja obrasca za rezervaciju, povratno ćete primiti upute za plaćanje koje sadržavaju bankovne podatke i točan iznos za uplatu.

Nakon izvršenja rezervacije i primljenih uputa za plaćanje, Primatelj usluge obavezuje se uplatiti 50% cijene usluge najkasnije 24 sata nakon rezervacije, odnosno uplatiti ostatak iznosa najkasnije 24 sata prije isplovljavanja.

OTKAZIVANJE I PROMJENE REZERVACIJA

Davatelj usluge zadržava pravo otkazivanja rezervacije u slučajevima:

a) Nepovoljni vremenski uvjeti
b) Oštećenje, kvar jahte i drugi opravdani razlozi.
c) Bolest ili opravdana spriječenost skipera
Uslijed otkazivanja termina zbog krivnje Davatelja usluge, Primatelj usluge ima pravo na rezervaciju novog termina ili potpuni povrat do tada uplaćenih sredstava.

Ako rezervaciju želi otkazati Primatelj usluge, to je potrebno napraviti najkasnije 24 sata prije isplovljavanja kako bi ostvarili povrat do tada uplaćenih sredstava. U slučaju kasnijeg otkazivanja, manje od 24 sata prije isplovljavanja, Primatelj usluge nema pravo na povrat do tada uplaćenih sredstava, ali ima pravo na rezervaciju novog termina.

VAŠE PONAŠANJE / ODGOVORNOSTI

Davatelja usluge organizira jedrenje na dnevnoj bazi u dobroj vjeri i sa ciljem kvalitetnog provođenja vašeg putovanja.

Ako tijekom ili prije početka Vaše usluge predstavnik Davatelja usluge utvrdi:

a) Da je netko od gostiju pod utjecajem alkohola ili opojnih droga
b) Da je ponašanje nekoga od gostiju potencijalno opasno za plovidbu, i da ugrožava druge goste.

U svim tim slučajevima Davatelj usluge ne prihvaća nikakvu odgovornost za posljedice takvog ponašanja. To znači da skiper u navedenim slučajevima može ne isploviti ili prekinuti plovidbu i vratiti se u matičnu marinu. U svim tim slučajevima Davatelj usluge može otkazati rezervaciju bez vraćanja uplaćenih sredstava.

NAŠA ODGOVORNOST

Davatelj usluge prihvaća odgovornost da vaša usluga bude izvršena onako kako je opisano u našem promotivnom materijalu i da sve usluge koje se nude budu maksimalno kvalitetne. Ako iz bilo kojeg razloga (krivnja Davatelje usluge) neka od usluga ne bude izvršena Davatelj usluga pokušati će otkloniti nedostatak ili ga nadomjestiti drugom uslugom.

Prije ukrcaja na jahtu skiper će Vas upoznati sa svim pravilima ponašanja na jahti. Svako ponašanje koje nije u skladu sa uputama skipera može dovesti do tjelesnih ozljeda, za koje Davatelj usluge ne preuzima odgovornost.

ŽALBE

Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni sa pruženom uslugom od strane Davatelja usluge, molimo Vas da čim prije uputite žalbu pute e mail adrese sailforday@gmail.com kako bismo mogli što prije odgovoriti.